პროგრამის მიზანია: მოამზადოს ბართენდერი, რომელიც პასუხისმგებელია ბარის ყოველდღიურ გამართულ მუშაობაზე, სტუმართა და თანამშრომელთა კმაყოფილებაზე, ჰიგიენის და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვაზე, ზრუნავს პროდუქტის ხარისხზე და უშუალოდ მონაწილეობს მის გაყიდვაში. იცავს მომსახურების სტანდარტებს.
პროგრამაში ისწავლება:
ბარის გამართულ ფუნქციონირება;
კლასიკური/პოპულარული კოქტეილების მომზადება და წარდგენა სტანდარტის შესაბამისად;
ცხელი ალკოჰოლური და უალკოჰოლო სასმელების მომზადება და წარდგენა დადგენილი ნორმების შესაბამისად;
ალკოჰოლური და უალკოჰოლო სასმელების მომზადება და წარდგენა სტანდარტის შესაბამისად;
სტუმრის მომსახურება და გასვლით ღონისძიებებზე შოუს მომზადება სხვადასხვა იმპროვიზებული და სამუშაო ფლეირინგის ელემენტების გამოყენებით.
გამოყენებული მეთოდები:
პროგრამის სწავლებისას გამოიყენება თეორიული და პრაქტიკული სწავლების
ფორმატი, ლექცია - პრაქტიკული მეცადინეობის სახით.
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება
სწავლის დაწყების თარიღი: 2025 წლის 28 აპრილი;
სწავლების ვადა: 3 თვე, კვირაში 2-3 დღე;
დასაქმების სფერო: პროგრამის დასრულების შემდეგ პირს შეუძლია დასაქმდეს ბართენდერის პოზიციაზე სხვადასხვა ტიპის კვების ობიექტებში: ბარი, კაფე, რესტორანი, კლუბი, კაზინო,
სასტუმრო კომპლექსი, საკურორტო კომპლექსი, გასართობი კომპლექსი, საკრუიზო გემი
(შესაბამისი საზღვაო მომზადების შემთხვევაში) და სხვა ობიექტები.