პროგრამის მიზანია, მოამზადოს შესაბამისი კომპეტენციის მქონე კონკურენტუნარიანი კადრი, რომელსაც ეცოდინება სარესტორნო საქმის მუშაობის სპეციფიკა; კოქტეილების დამზადება შოუს ელემენტებით; სხვადასხვა ტიპის ღონისძიების (გასვლითი ღონისძიებები, წვეულებები, ბანკეტები, ფურშეტები, კორპორატიული სადილები და სხვ.) მომსახურება, რთული მენიუს პირობებში მუშაობა და სტუმრისთვის მაღალი ხარისხის მომსახურების შეთავაზება. კურსდამთავრებული, პროფესიისათვის საჭირო ცოდნის გარდა, სწავლის პროცესში გამოიმუშავებს მიმტანისათვის და ბარმენისთვის აუცილებელ უნარ-ჩვევებს.
პროგრამაში ისწავლება:
ღონისძიებების სათანადო აღჭურვილობითა და ინვენტარით მომსახურება;
სერვირება;
მენიუს შედგენა;
სტუმრის მომსახურებისათვის ძირითადი ფორმების გამოყენება;
სტუმრის მიღება-განთავსება, შეკვეთის მიღება, შეკვეთის შესრულება, ანგარიშსწორება
ნომერში მომსახურება;
სპეცმომსახურება;
კლასიკური/პოპულარული კოქტეილების მომზადება და წარდგენა სტანდარტის შესაბამისად;
ცხელი ალკოჰოლური და უალკოჰოლო სასმელების მომზადება და წარდგენა დადგენილი ნორმების შესაბამისად;
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება.
სწავლის დაწყების თარიღი: 2024 წლის 13 მაისი;
სწავლების ვადა: 2,5 თვე, კვირაში 2-3 დღე;
დასაქმების სფერო: პროგრამის დასრულების შემდეგ პირს შეუძლია დასაქმდეს მიმტანის და ბართენდერის პოზიციაზე სხვადასხვა ტიპის კვების ობიექტში: ბარი, კაფე, რესტორანი, კლუბი, კაზინო, სასტუმრო კომპლექსი, საკურორტო კომპლექსი, გასართობი კომპლექსი, საკრუიზო გემი (შესაბამისი საზღვაო მომზადების შემთხვევაში) და სხვა ობიექტები.