პურ-ფუნთუშეულის დამზადება
მოკლევადიანი პროგრამის მიზანია, მსმენელებმა შეისწავლონ პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას შრომის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვა, ასევე, ისწავლონ სამუშაო ადგილის ორგანიზაცია, მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების გამოყენება, საფუვრიან და უსაფუვრო ცომზე დამზადებული სხვადასხვა სახეობის პურ-ფუნთუშეულის დამზადება.
პროგრამაში ისწავლება:
პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას შრომის, მათ შორის ხანძარსაწინააღმდეგო, უსაფრთხოების ნორმებისა და წესების დაცვა;
სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვა პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას;
პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას უსაფრთხო ექსპლუატაციისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვა;
სამუშაო ადგილის ორგანიზაცია პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას;
პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების გამოყენება;
საფუვრიანი და უსაფუვრო ცომზე დამზადებული პურებისა და ფუნთუშების მომზადების მეთოდებისა და ტექნოლოგიის გამოყენება;
სხვადასხვა პურებისა და როლსების დამზადება, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
ტოსტის პურების დამზადება, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
ფოკაჩასა და ჩიაბატას დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
გულსართიანი ტკბილი ფუნთუშებისა და ბურგერის პურის სახეების დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
კრუასანებისა და დენიშების სახეობების დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
მზა ნაწარმის შენახვა სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.
გამოყენებული მეთოდები:
„პურ-ფუნთუშეულის დამზადების“ მოკლევადიანი პროგრამით გათვალისწინებული სასწავლო კურსის სწავლის შედეგების მიღწევისათვის გამოყენებულია თეორიული და პრაქტიკული სწავლების ფორმატი, ლექცია - პრაქტიკული მეცადინეობის სახით (ჩვენება-დემონსტრირება, მოსმენა-გაგება, ინსტრუქტაჟი, პრაქტიკული სავარჯიშოების შესრულება).
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება;
სწავლის დაწყების თარიღი: 2025 წლის 01 მაისი
სწავლების ვადა: 2 თვე, კვირაში 2 დღე;
დასაქმების სფერო: ჰიპერმარკეტები, რესტორნები, სასტუმროები, თვითდასაქმება