პროგრამის მიზანია, მოამზადოს კონდიტერი, რომლესაც ეცოდინება: შაქრის ყვავილების დამზადება; დამზადებული შაქრის ყვავილებით ტორტების გაფორმება; შოკოლადის მასის მომზადების მეთოდების აღწერა; შოკოლადის ტემპერირება; შოკოლადის კანფეტების მომზადება; შოკოლადის დეკორის მომზადება; კარამელის ნაკეთობების მნიშვნელობის განსაზღვრა; კარამელისგან სხვადასხვა ტიპის ნაკეთობის შექმნა - დეკორირება;
პროგრამაში ისწავლება:
შოკოლადის მასის მომზადების მეთოდების აღწერა;
შოკოლადის ტემპერირება;
შოკოლადის კანფეტების მომზადება;
შოკოლადის დეკორის მომზადება;
კარამელის ნაკეთობების მნიშვნელობის განსაზღვრა;
კარამელის მასის მომზადება;
კარამელისგან სხვადასხვა ტიპის ნაკეთობის შექმნა - დეკორირება;
მარციპანის დეკორის მომზადება.
გამოყენებული მეთოდები:
პროგრამის სწავლებისას გამოიყენება თეორიული და პრაქტიკული სწავლების ფორმატი, პრაქტიკული უნარების გამომუშავებით, ადგილზე დასწრებით.
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება.
სწავლის დაწყების თარიღი: 2024 წლის 16 ოქტომბერი;
სწავლების ვადა: 3 თვე, კვირაში 2-3 დღე;
დასაქმების სფერო: საკონდიტრო, ჰიპერმარკეტი.