პროგრამის მიზანია: მსმენელმა შეისწავლოს სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმები ყველის წარმოებისას; ტექნოლოგიური პროცესების დაცვით რძის მომზადება ჩასაკვეთად, დელამოს მიღება და დამუშვება, საყველე მასის ფორმირება, დამარილება და მომწიფება.
პროგრამაში ისწავლება:
ყველის მასის ფორმირების მეთოდები;
ყველის დაწნეხის არსი და მეთოდები;
ყველის დამარილების არსი და მეთოდები;
ყველის მოვლა, მომწიფების თეორიული საფუძვლები;
ყველის მომწიფების განხორციელების ტექნიკა;
მომწიფებული ყველის დამუშავების ტექნიკა.
ყველის შეფუთვა, ნიშანდება, შენახვა.
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება.
სწავლის დაწყების თარიღი: 2024 წლის 13 მაისი;
სწავლების ვადა: 2,5 თვე, კვირაში 2-3 დღე;
დასაქმების სფერო: ჰიპერმარკეტები, რძის საწარმო.