პროგრამის მიზანია, მოამზადოს კონდიტერი რომლესაც ეცოდინება: ტორტების ცხობა და გაფორმება; მზა პროდუქტის ანგარიშგება; შაქრის ყვავილების დამზადება; დამზადებული შაქრის ყვავილებით ტორტების გაფორმება.
პროგრამაში ისწავლება:
.მიზან პლასი;
ტორტების გამოცხობადა გაფორმება;
მზა პროდუქტის ანგარიშგება;
შაქრის ყვავილების დამზადება;
შოკოლადის და კარამელის დეკორი.
გამოყენებული მეთოდები:
პროგრამის სწავლებისას გამოიყენება თეორიული და პრაქტიკული სწავლების ფორმატი, პრაქტიკული უნარების გამომუშავებით, ადგილზე დასწრებით.
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
მინიმალური ასაკი 18 წელი;
ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
ონლაინ რეგისტრაცია;
დოკუმენტაციის გადარჩევა;
გასაუბრება.
სწავლის დაწყების თარიღი: 2024 წლის 16 ოქტომბერი;
სწავლების ვადა: 2 თვე, კვირაში 2-3 დღე;
დასაქმების სფერო: საკონდიტრო, ჰიპერმარკეტი.